Διήμερο ιατρικό σεμινάριο στη Σπάρτη

18/05/2017

  • Εκτύπωση
  • Σμίκρυνση
  • Επαναφορά
  • Μεγέθυνση
Μεγέθυνση εικόνας
Διήμερο ιατρικό σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί στη Σπάρτη την Παρασκευή 19 (18:00 - 21:00) και το Σάββατο 20 Μαΐου 2017 (9:00 - 15:00), με πρακτική άσκηση, με θέμα: «Οστεοσύνθεση καταγμάτων άνω άκρου».

Το σεμινάριο θα λάβει χώρα στο Σαϊνοπουλείο Πολιτιστικό Κέντρο στον πεζόδρομο Κλεομβρότου (απέναντι από το κτήριο του ΟΤΕ) και διοργανώνεται από την Ελληνική Εταιρεία Χειρουργικής Χεριού & Άνω Άκρου και την Ελληνική Εταιρεία Επανορθωτικής Μικροχειρουργικής, σε συνεργασία με την Ορθοπαιδική Κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Λακωνίας - Νοσηλευτικής Μονάδας Σπάρτης. Θα συμμετέχουν διακεκριμένοι επιστήμονες από Πανεπιστημιακά και άλλα μεγάλα Νοσοκομεία της χώρας και είναι η πρώτη φορά που διοργανώνεται τέτοιου είδους σεμινάριο στην Σπάρτη, με την συμμετοχή και της Ορθοπαιδικής Κλινικής του Νοσοκομείου μας.

Σκοπός του Σεμιναρίου είναι η επιστημονική ενημέρωση σχετικά με τις πιο σύγχρονες μεθόδους στην αποκατάσταση των καταγμάτων του άνω άκρου και η εκπαίδευση των νέων συναδέλφων στην χρήση υλικών και στις τεχνικές οστεοσύνθεσης των καταγμάτων αυτών.

Δείτεπερισσότερα