Η Εθνική Ομάδα Πετοσφαίρισης Γυναικών στο Γυμνάσιο της Σκάλας!

18/05/2017

  • Εκτύπωση
  • Σμίκρυνση
  • Επαναφορά
  • Μεγέθυνση
Μεγέθυνση εικόνας
Το Γυμνάσιο Σκάλας επισκέφθηκε το πρωί της Τετάρτης 17 Μαΐου, η Εθνική Ομάδα Πετοσφαίρισης Γυναικών, ύστερα από πρόσκληση των μαθητών.

Οι αθλήτριες συνοδευόμενες από την αρχηγό τους κα Χριστοδούλου Στέλλα και τον team manager της Εθνικής Ομάδας κ. Περόπουλο Ευάγγελο, αφού έτυχαν θερμής υποδοχής από τους εκπαιδευτικούς και τους μαθητές του Γυμνασίου Σκάλας, μοίρασαν μπάλες, υπέγραψαν αυτόγραφα και φωτογραφήθηκαν με τους μαθητές.

Σημαντική ήταν η προσέγγιση από την αρχηγό της Εθνικής στους μαθητές για την αξία της άθλησης. «Από τον αθλητισμό έχουμε πολλαπλά οφέλη, τόσο για την υγεία μας όσο και για την διαμόρφωση της προσωπικότητάς μας», τόνισε.Ο κ. Περόπουλος επεσήμανε ότι οι βάσεις του αθλητισμού μπορούν να μπουν από πολύ μικρή ηλικία. «Η άθληση κάνει πολύ καλό στην υγεία. Η ενασχόληση των παιδιών με τον αθλητισμό κατά τον ελεύθερό τους χρόνο, έχει μόνο ευεργετικά αποτελέσματα, καθώς τα βοηθά να στραφούν μακριά από συνήθειες που μπορεί να είναι επιβλαβείς», συμπλήρωσε.

Έπειτα, ακολούθησε διάλογος ανάμεσα στους μαθητές και τις αθλήτριες.

Η διευθύντρια κα Βασιλάκου Κυριακούλα και οι εκπαιδευτικοί του σχολείου προσέφεραν χυμούς και εδέσματα στις αθλήτριες, ενώ αυτές τους ευχαρίστησαν για την πρόσκληση και την εγκάρδια φιλοξενία στο σχολείο τους.
Δείτεπερισσότερα