Συγχαρητήρια και ευχαριστίες από τον Σπαρτιατικό

04/05/2017

  • Εκτύπωση
  • Σμίκρυνση
  • Επαναφορά
  • Μεγέθυνση
Μεγέθυνση εικόνας
Ανακοίνωση εξέδωσε το γυναικείο τμήμα πετοσφαίρισης του Σπαρτιατικού, στην οποία ευχαριστεί τις αθλήτριες του συλλόγου και τους γονείς τους, τους φιλάθλους για την ώθηση που έδωσαν στην ομάδα όλη τη χρονιά στα εντός έδρας παιχνίδια, αλλά και όλους όσοι στήριξαν την ομάδα ώστε να πετύχει την πολυπόθητη άνοδο στη Γ΄ Εθνική Κατηγορία.

Συγκεκριμένα η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

Με τον τελευταίο αγώνα του γυναικών την περασμένη Κυριακή έκλεισε μια από τις ιστορικότερες χρονιές του τμήματος πετοσφαίρισης του Σπαρτιατικού, αυτό της ανόδου σε μια εθνική κατηγορία.

Θέλουμε πρώτα να συγχαρούμε τις νεαρές αθλήτριές μας και τον προπονητή τους για την εξαιρετική προσπάθειά τους, το πάθος και το ήθος που επέδειξαν στο μεγάλο αυτό ταξίδι φτάνοντας στον τελικό στόχο που οι ίδιες είχαν θέσει.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε επίσης και τους γονείς των νεαρών κοριτσιών που στηρίζουν την προσπάθειά τους, ειδικά στην απαιτητική φετινή χρονιά με το ιδιαίτερα φορτωμένο αγωνιστικό πρόγραμμα.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε το φίλαθλο κοινό της πόλης μας που πραγματικά έδωσε την δική του ώθηση στα εντός έδρας παιχνίδια και πραγματικά αγκάλιασε την προσπάθεια των κοριτσιών.

Να ευχαριστήσουμε επίσης όσους συνέβαλαν οικονομικά σε αυτή την προσπάθεια είτε ιδιώτες είτε επιχειρηματίες και να τους ευχηθούμε τα καλύτερα.

Μεγάλο ευχαριστώ και στο τμήμα μπάσκετ του συλλόγου μας και ιδιαίτερα στον πρόεδρό μας που στάθηκαν δίπλα μας όταν οι καταστάσεις το απαιτούσαν, ευχόμενοι από μέρους μας να πανηγυρίσουν και αυτοί την άνοδο στην Γ΄ Εθνική.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλα τα ΜΜΕ που στήριξαν την προσπάθεια όλων των τμημάτων μας όλη αυτή την χρονιά.

Τέλος θέλουμε να δώσουμε τα συγχαρητήρια μας στην ομάδα του Απόλλωνα Καλαμάτας που κατέκτησε το πρωτάθλημα και πήρε και αυτή την  άνοδο στην Β΄ Εθνική.

Το τμήμα μας θα συνεχίσει και την νέα χρονιά να επενδύει στις νεαρές του αθλήτριες και αθλητές δίνοντας μεγάλη έμφαση στα αναπτυξιακά του τμήματα, συνεχίζοντας την ιστορική και σημαντική πορεία του και είναι σίγουρο ότι θα χρειαστεί και πάλι την βοήθειά σας στο νέο κεφάλαιο της ιστορίας του.

Δείτεπερισσότερα