«Ασημένια» τα κορίτσια του 1ου ΓΕΛ Σπάρτης!

02/05/2017

  • Εκτύπωση
  • Σμίκρυνση
  • Επαναφορά
  • Μεγέθυνση
Μεγέθυνση εικόνας
Για τρίτη συνεχή χρονιά και μετά από μια νικηφόρα πορεία στο φετινό πανελλήνιο πρωτάθλημα ποδοσφαίρου κορασίδων, τα κορίτσια της ομάδας του 1ου ΓΕΛ Σπάρτης  συμμετείχαν στο final four που πραγματοποιήθηκε στα Ιωάννινα στις 24 - 27 Απριλίου 2017, όπου κατέκτησαν τη δεύτερη θέση στο βάθρο των Πρωταθλητριών.

Σημειώνεται πως η ομάδα συμμετείχε επίσης στα final four του 2015 στον Δήμο Ευρώτα, όπου τερμάτισε στην τρίτη θέση και του 2016 στη Βέροια, όπου κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο.

Εφέτος, στον πρώτο ημιτελικό στα Ιωάννινα, αγωνίστηκαν με την ομάδα του Ηρακλείου Αττικής κι επικράτησαν με σκορ 3-0 και γκολ των αθλητριών Χατζηδάκη Αλεξίας, Γομάτου Ελένης και Τσέμπουλα Σύλβιας.

Στον τελικό ήρθαν αντιμέτωπες με την εξαιρετική ομάδα του Αριστοτελείου Κολεγίου Θεσσαλονίκης. Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στον τελικό επέδειξαν τη δύναμη, την αποφασιστικότητα και το υψηλό αγωνιστικό επίπεδό τους αντιμετωπίζοντας αντικειμενικές δυσκολίες (τραυματισμοί και απουσίες αθλητριών), ωστόσο έχασαν με σκορ 3-0.

Στη σχετική ανακοίνωση του σχολείου, ο Διευθυντής και ο Σύλλογος των Διδασκόντων του 1ου ΓΕΛ Σπάρτης συγχαίρουν τα κορίτσια για την άψογη αθλητική τους πορεία, μέσα από την οποία πρόβαλαν το σχολείο, την πόλη της Σπάρτης και τον αθλητισμό του νομού μας και τον καθηγητή Φυσικής Αγωγής του σχολείου Αναστάσιο Δαμιανό, για την υποστήριξη του στην ομάδα. Τέλος, εκφράζουν τις ευχαριστίες τους στους χορηγούς της ομάδας.

Σύνθεση ομάδας:
Γομάτου Ελένη, Καββούρη Δέσποινα, Αντωνίου Πέννυ, Νικολακάκου Εβελίνα, Γκούντι Κλάρα, Τσέμπουλα Σύλβια, Βλαχάκη Αργυρώ, Χατζηδάκη Αλεξία, Αθανασάκου Αλίκη, Ζαραφωνίτη Μαρία, Κωνστούλια Κωνσταντίνα, Αναγνωσταρά Γιώτα, Ηλιοπούλου Μαντώ, Κυριακούλια Κωνσταντίνα, Γκότση Αλεξάνδρα.

Δείτεπερισσότερα