Αναπηρικά αμαξίδια και νοσοκομειακά κρεβάτια από ANG MEDICALS

21/04/2017

  • Εκτύπωση
  • Σμίκρυνση
  • Επαναφορά
  • Μεγέθυνση
Μεγέθυνση εικόνας
….επιλέξτε μέσα από μία μεγάλη ποικιλία σε τιμές που συμφέρουν!

Πολλοί συνάνθρωποί μας είτε από ατύχημα είτε εκ γενετής είναι υποχρεωμένοι να βρίσκονται σε κατάκλιση. Η εταιρεία ANGMEDICALS σας προσφέρει μέσα από μία μεγάλη ποικιλία ιατρικών αναλώσιμων και αναπηρικά αμαξίδια ή/και νοσοκομειακά κρεβάτια προς πώληση και προς ενοικίαση.

Αναπηρικά αμαξίδια κάθε τύπου

Καροτσάκια απλού τύπου μεταλλικά πτυσσόμενα και τουαλέτας


 
Τα αναπηρικά αμαξίδια που θα βρείτε σε μεγάλη ποικιλία, στην πλειονότητά τους είναι μεταλλικά και πτυσσόμενα για μεγαλύτερη ευκολία στην χρήση με ανατομικά, μαλακά καθίσματα και αποσπώμενα μέρη, όπου χρειάζεται.

Σε όλα τα καροτσάκια υπάρχουν φουσκωτοί και συμπαγείς τροχοί, οι οποίοι δεν φθείρονται εύκολα και φρένα για να είναι οποιαδήποτε κίνηση ελεγχόμενη. Σε μερικές κατασκευές, προστίθεται αν χρειάζεται και ειδικό δοχείο τουαλέτας που είναι εργονομικό και κατάλληλο για χρήση έξω και μέσα στο σπίτι.

Ηλεκτρικού τύπου αμαξίδια


 
Οι χρήστες έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν και ηλεκτρικού τύπου αμαξίδια για την αυτόνομη μεταφορά τους όπου και όταν χρειάζεται. Το Mobility Scooter διαθέτει ανακλινόμενα στηρίγματα χεριών, φώτα, ρυθμιζόμενο κάθισμα, εργονομικές λαβές, ζώνες ασφαλείας και πολλά άλλα, τα οποία το ειδικό προσωπικό μπορεί να σας ενημερώσει 24 ώρες το 24ωρο. Ρωτήστε και για ειδικού τύπου αμαξίδια, με κορυφαίες τεχνολογίες και περισσότερα πλεονεκτήματα.

Χειροκίνητα και ηλεκτρικά νοσοκομειακά κρεβάτια


 
Στην ANGMEDICALS μπορείτε να βρείτε νοσοκομειακά κρεβάτια κατάλληλα για ασθενείς που έχουν ιδιαίτερες ανάγκες και χρειάζεται να μείνουν για μεγάλο ή μικρό διάστημα σε νοσοκομειακό κρεβάτι.

Η Casa είναι μία πολύσπαστη κλίνη που μπορεί να καλύψει 100% τις ανάγκες οποιουδήποτε ασθενούς.

Εκτός από τα ολοκληρωμένα σετ κρεβατιών μπορείτε να βρείτε και μία μεγάλη ποικιλία από ορθοπαιδικά είδη που μπορεί να χρειάζεστε extra. Για παράδειγμα ανάβαθρο ή ερεισίνωτο κλίνης αλλά και λαβές που μπορεί να σας παρέχουν βοήθεια μέσα στην ημέρα.

Τέλος, κάθε ασθενής μπορεί να βρει και μία μεγάλη ποικιλία από ορθοπαιδικά είδη για όλα τα μέρη του σώματος. Βοηθήματα κατάκλισης, αεροστρώματα και πολλά άλλα που θα βρείτε μπαίνοντας στην ιστοσελίδα της ANGMedicals, από εδώ.

Δείτεπερισσότερα