Αγοράστε τα καλύτερα προϊόντα υγιεινής και καθαριστικά είδη για την εταιρεία σας

21/04/2017

  • Εκτύπωση
  • Σμίκρυνση
  • Επαναφορά
  • Μεγέθυνση
Μεγέθυνση εικόνας
Σε κάθε εταιρεία η υγιεινή είναι απαραίτητη τόσο για τους χώρους όσο και για τους υπαλλήλους. Εξοπλίστε κατάλληλα τον επαγγελματικό σας χώρο σε τιμές χονδρική από το ηλεκτρονικό κατάστημα FMS.

Είναι τόσο μεγάλη η ποικιλία που μπορείτε να βρείτε, που μπορείτε να εξοπλίσετε τόσο τους χώρους της κουζίνας και του μπάνιου, όσο και να οργανώσετε το γραφείο σας με όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό.

Προτάσεις στις καλύτερες τιμές για την οργάνωση της κουζίνας


 
Γνωρίζετε ότι μπορείτε να προμηθευτείτε επαγγελματικό χαρτί κουζίνας σε χονδρική; Το γκοφρέ ρολό χειροπετσέτας είναι κατασκευασμένο από 100% φυσική χαρτομάζα και χρησιμοποιείται κατά κόρον για επαγγελματική χρήση τόσο σε εταιρείες, όσο και σε νοσοκομεία ή εστιατόρια. Η συσκευασία περιλαμβάνει 2 ρολά και είναι πρακτική.

Εκτός από χαρτί κουζίνας, μπορείτε να εξοπλίσετε τον χώρο σας τόσο με χαρτί κουζίνας όσο και με ηλεκτρικές συσκευές.

Υγρότζαμιών JOHNSON SPRINT MULTIGLASS


 
5 lt από το το καλύτερο καθαριστικό τζαμιών! Αποκτήστε το για να είναι τα τζάμια σας καθαρά, διαυγή, χωρίς δαχτυλιές. Είναι κατάλληλο για χρήση ακόμα και στις πιο σκληρές επιφάνειες.

Στην μεγάλη ποικιλία θα βρείτε προϊόντα καθαρισμού που καλύπτουν όλες τις ανάγκες υγιεινής και μάλιστα για πολύ καιρό, αφού κάθε προϊόν είναι συσκευασμένο έτσι ώστε να κρατάει για πολύ καιρό.

Μπείτε στο fmsupplies.gr και κάντε τις αγορές σας με ευκολία, τόσο σε καθαριστικά τζαμιών όσο και σε άλλα προϊόντα που μπορούν να σας διευκολύνουν, κάνοντας τον επαγγελματικό σας χώρο πιο λειτουργικό!

Γιατί να επιλέξετε FMS;

• Εδώ θα βρείτε τις χαμηλότερες τιμές της αγοράς
• Η ποικιλία περιέχει όλα τα μεγάλα brandsαπό τα οποία μπορείτε να αγοράσετε τον εξοπλισμό σας

Μην ξεχνάτε ότι στο εύρος των επιλογών, θα βρείτε ενδιαφέρουσες ιδέες από είδη που μπορούν να οργανώσουν το γραφείο σας, αρχειοθετώντας και διαμορφώνοντας το ιδανικό περιβάλλον στον εταιρικό σας χώρο.

Δείτεπερισσότερα