Συγχαρητήρια από τον Δήμο Ευρώτα στο «Κάστρο Γερακίου»

11/04/2017

  • Εκτύπωση
  • Σμίκρυνση
  • Επαναφορά
  • Μεγέθυνση
Μεγέθυνση εικόνας
Με αφορμή την πρόσφατη νίκη του «Κάστρου Γερακίου» μέσα στο Λογκανίκο και την άνοδο στην Α΄ κατηγορία της Λακωνίας, ο πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ. Κοινωνικής Προστασίας, Αλληλεγγύης και Αθλητισμού Δήμου Ευρώτα «ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ ΒΡΕΤΤΑΚΟΣ» κ. Παναγιώτης Λυμπέρης, εκφράζει τα θερμά του συγχαρητήρια στην ομάδα κι εύχεται ακόμα περισσότερες νίκες στο μέλλον.

Το «Κάστρο Γερακίου» είναι μια ομάδα με πολλές δυνατότητες, ενώ μέχρι σήμερα έχει διαγράψει σημαντική πορεία στα λακωνικά γήπεδα. Η προσφορά του «Κάστρου» μάλιστα, στο λακωνικό ποδόσφαιρο δεν αφορά μόνο την ομάδα αντρών, αλλά και τις ομάδες νέων και παίδων, οι οποίες αγωνίζονται κάθε χρόνο στο Πρωτάθλημα που διοργανώνει η Ε.Π.Σ. Λακωνίας.

Θερμά συγχαρητήρια αξίζουν στην ομάδα και γι ακόμη ένα λόγο. Η πρόσφατη σπουδαία εμφάνιση - νίκη τους, με αποτέλεσμα την άνοδο στην Α΄ Κατηγορία, ήταν αφιερωμένη στον εκλιπόντα - πρόωρα χαμένο προπονητή της ομάδας Ιωάννη Σούλιο, ως ελάχιστο φόρο τιμής για την προσφορά, τον αγώνα και τη δράση του.

Εμείς δεν έχουμε παρά να ευχηθούμε στο «Κάστρο Γερακίου» ακόμα καλύτερες εμφανίσεις στο μέλλον και περισσότερες διακρίσεις, τόνισε μεταξύ άλλων ο κ. Λυμπέρης.

Δείτεπερισσότερα