«Λύγισαν» στο τέλος οι γυναίκες του Σπαρτιατικού - Ήττα αλλά με βαθμό στην Καλαμάτα

05/04/2017

  • Εκτύπωση
  • Σμίκρυνση
  • Επαναφορά
  • Μεγέθυνση
Μεγέθυνση εικόνας
Με έναν συγκλονιστικό αγώνα στην Καλαμάτα απέναντι στον τοπικό Απόλλωνα, έκλεισε η 3η αγωνιστική των μπαράζ ανόδου για τη γυναικεία ομάδα του Σπαρτιατικού στο βόλεϊ.

Ο Σπαρτιατικός πέτυχε τον πρωταρχικό στόχο που δεν ήταν άλλος από την συγκομιδή ενός βαθμού, καθώς στα 5 σετ και η ήττα βαθμολογείται, πράγμα που επετεύχθη, αν και θα μπορούσαν οι αθλήτριές του να έφευγαν και με τους 2 βαθμούς της νίκης.

Η ομάδα του Σπαρτιατικού, αγωνίστηκε και πάλι με απουσίες αθλητριών που υπολογίζονται στις βασικές, καθώς η Τζέμα λόγω τραυματισμού και η Τρουγκάκου λόγω σχολικών υποχρεώσεων δεν κατάφεραν να πάρουν μέρος στον αγώνα.

Παρά το αγχωτικό και μουδιασμένο ξεκίνημα και την απώλεια του πρώτου σετ, οι αθλήτριες του ΣΓΣ έδειξαν συγκέντρωση και έβγαλαν τεράστια ψυχικά αποθέματα στο παρκέ. Ενώ όλα έδειχναν μια εύκολη επικράτηση στο tie break, ο Απόλλωνας «έτρεξε» ένα τρομερό σερί εκμεταλλευόμενος την αδράνεια του ΣΓΣ, κερδίζοντας το 5ο σετ και έδωσε τέλος σε ένα συγκλονιστικό παιχνίδι διάρκειας 140 λεπτών!

Επόμενος αγώνας για τον Σπαρτιατικό, που θα καθορίσει σε μεγάλο βαθμό την άνοδο στην Β΄ Εθνική, την Κυριακή, εντός έδρας με τον Απόλλων Ξυλοκάστρου.

Σπαρτιατικός: (Κωνσταντόπουλος) Λάμπρου, Αποστολοπούλου, Καπετάνιου, Μηλιάκου, Κουρτσούνη, Αθανασοπούλου, Τσεμπελή, Παπάζογλου, Μαμμή, Συνοδινού, Πριφτάκη, Κουτσοβίτη.

Βαθμολογία
Απολ. Καλαμάτας 8
Σπαρτιατικός 7
Παναχαϊκή 2
Απολ. Ξυλοκάστρου 1

Δείτεπερισσότερα