Ο Σταύρος Αραχωβίτης θα είναι ο απεσταλμένος του ΣΥΡΙΖΑ στο νησί του Survivor

01/04/2017

  • Εκτύπωση
  • Σμίκρυνση
  • Επαναφορά
  • Μεγέθυνση
Μεγέθυνση εικόνας
Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στο ριάλιτι επιβίωσης Survivor.

Μετά την ερώτηση του ανεξάρτητου βουλευτή, Νίκου Νικολόπουλου, στην Βουλή, με την οποία χαρακτήριζε «απάνθρωπες» και «ακραίες» τις συνθήκες διαβίωσης στο παιχνίδι και ρωτούσε εάν υπάρχει πρόνοια για το -απευκταίο- σενάριο σοβαρού τραυματισμού ή ακόμα και θανάτου ενός παίκτη, η Διάσκεψη των Προέδρων της Βουλής, σε έκτακτη συνεδρίασή της, αποφάσισε να στείλει διακομματική επιτροπή βουλευτών στον ¶γιο Δομίνικο, προκειμένου να πραγματοποιήσουν αυτοψία στις συνθήκες, υπό τις οποίες διαβιούν και αγωνίζονται οι παίκτες των «Διάσημων» και των «Μαχητών», σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr

Έτσι στην επιτροπή όπως λένε αποκλειστικές πληροφορίες μας, θα συμμετέχει και ο Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Λακωνίας Σταύρος Αραχωβίτης, ο οποίος μαζί με τα άλλα μέλη της επιτροπής, για μια εβδομάδα θα συμμετέχουν στα αγωνίσματα μαζί με τις δύο ομάδες και θα αξιολογούν τους κινδύνους.

Μετά το τέλος της εβδομάδας θα δώσουν γραπτή αναφορά στη βουλή, η οποία θα αποφασίσει αν θα συνεχίσει το ριάλιτι, ή θα του αφαιρεθεί η άδεια και οι παίκτες θα γυρίσουν στην Ελλάδα.

Έτσι την επόμενη εβδομάδα θα έχει ενδιαφέρον, να δούμε τον βουλευτή μας από τη Λακωνία να συμμετέχει στο παιχνίδι. ¶λλωστε οι βουλευτές που έχουν επιλεχτεί, πρέπει να έχουν τις προϋποθέσεις να είναι γνώστες επιβίωσης ή τουλάχιστον να έχουν γνώσεις της γης και να έχουν καλή φυσική κατάσταση.

Όπως μας δήλωσε ο κ. Αραχωβίτης πριν από λίγα λεπτά «Είναι κάτι πρωτόγνωρο για εμένα να συμμετέχω έστω και σαν μέλος της επιτροπής της βουλής σε αυτό τον αγώνα». Όταν τον ρωτήσαμε την διαδικασία της συμμετοχής του στο παιχνίδι μας είπε «Θα συμμετέχω με την κόκκινη ομάδα. Όταν η κανονική ομάδα τελειώνει το αγώνισμα, τότε θα ξεκινάω εγώ μαζί με έναν άλλο βουλευτή της επιτροπής με την μπλε ομάδα και θα κάνουμε το ίδιο αγώνισμα, καταγράφοντας τους κινδύνους».

Μάλιστα ο κ. Αραχωβίτης μας αποκάλυψε, ότι οι βουλευτές θα φορούν μαγιό με τα χρώματα του κόμματός τους.

Η προβολή του επεισοδίου με τους βουλευτές, θα γίνει την Κυριακή 16 Απριλίου περίπου στις 12 το βράδυ.
.

Δείτεπερισσότερα