Ο «Γύρος της Σπάρτης 2017» γίνεται την Κυριακή και όχι το Σάββατο

30/03/2017

  • Εκτύπωση
  • Σμίκρυνση
  • Επαναφορά
  • Μεγέθυνση
Μεγέθυνση εικόνας
Πολλοί μας ρωτούν πότε είναι ο «Γύρος της Σπάρτης» Σάββατο ή Κυριακή.

Ο αγώνας έχει προγραμματιστεί για την Κυριακή 2 Απριλίου και θα ξεκινήσει στις 11 το πρωί από την κεντρική πλατεία της Σπάρτης.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν μαθητές, μαθήτριες, αθλητές και αθλήτριες που ανήκουν στη  δύναμη των σωματείων και όσοι πολίτες το επιθυμούν.

Οι συμμετέχοντες παίρνουν μέρος με δική τους ευθύνη. Για το λόγο αυτό θα πρέπει να  έχουν εξεταστεί από γιατρό με δική τους φροντίδα.  Η πιστοποίηση της υγείας των αθλητών και αθλητριών είναι υποχρεωτική και αποτελεί προϋπόθεση για τη συμμετοχή τους σε αγώνες.

Η διοργανώτρια αρχή «Αθλητικός Οργανισμός Δήμου Σπάρτης», είναι υποχρεωμένη να διασφαλίσει με κάθε τρόπο την παροχή ιατρικής φροντίδας κατά την διάρκεια των αγώνων. Γι’ αυτό θα γίνουν όλες οι απαραίτητες ενέργειες τόσο για την παρουσία γιατρού όσο και για τη παρουσία ασθενοφόρου καθ’ όλη την διάρκεια διεξαγωγής του αγώνα.

Το  Σάββατο 1 Απριλίου θα γίνει ο αγώνας  «2ος δρόμος γεμάτος ιστορία - Σπαρτιατική Σκυτάλη».

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στον Αντιπρόεδρο του Αθλητικού Οργανισμού Δήμου Σπάρτης Μιχάλη Καλομοίρη στα τηλέφωνα 6942554549 και 2731029082.

.

Δείτεπερισσότερα