Ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ Λακωνίας για τη Νοσηλευτική Σχολή Σπάρτης

20/03/2017

  • Εκτύπωση
  • Σμίκρυνση
  • Επαναφορά
  • Μεγέθυνση
Μεγέθυνση εικόνας
Ανακοίνωση για τη λειτουργία της Νοσηλευτικής Σχολής Σπάρτης εξέδωσε η Νομαρχιακή Επιτροπή ΣΥΡΙΖΑ Λακωνίας στην οποία τονίζει πως «διδάσκοντες, φοιτητές, τοπική κοινωνία και αρμόδιοι επιστημονικοί φορείς χρειάζεται με την παρέμβασή τους και τις προτάσεις τους να διασφαλίσουν την ποιότητα της εκπαίδευσης των αυριανών νοσηλευτών».

Συγκεκριμένα αναφέρει:

Είναι θεμιτό και αναγκαίο να παράγονται σκέψεις και ιδέες που στοχεύουν στην βελτίωση της λειτουργίας της Νοσηλευτικής Σχολής του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου και των δομών που την υποστηρίζουν.

Διδάσκοντες, φοιτητές, τοπική κοινωνία και αρμόδιοι επιστημονικοί φορείς χρειάζεται με την παρέμβασή τους και τις προτάσεις τους να διασφαλίσουν την ποιότητα της εκπαίδευσης των αυριανών νοσηλευτών. Παράλληλα, πρέπει να αντιταχθούμε σε κάθε ενέργεια ή φωνές που υπονομεύουν την παρουσία και την λειτουργία της σχολής στον Νομό.

Η λειτουργία της σχολής στην Σπάρτη δημιουργεί κίνητρα που ενισχύουν την αμφίδρομη σχέση μεταξύ αυτής και των δομών που την στηρίζουν, επ’ ωφελεία και των δύο.

Δείτεπερισσότερα