Εντυπωσιακή εμφάνιση από τους μικρούς αθλητές του Παλαιστικού Σπάρτης στο Πανελλήνιο Παιδικό Πρωτάθλημα

14/03/2017

  • Εκτύπωση
  • Σμίκρυνση
  • Επαναφορά
  • Μεγέθυνση
Μεγέθυνση εικόνας
Με τις καλύτερες υποσχέσεις για το μέλλον της Πάλης στην Λακωνία γύρισε ο Παλαιστικός Σπάρτης από το Πανελλήνιο Παιδικό Πρωτάθλημα Ελληνορωμαικής και Ελευθέρας, που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 11 Μαρτίου, στο κλειστό γυμναστήριο του Αιγάλεω.

Οι μικροί αθλητές του Συλλόγου της Σπάρτης, πάλεψαν και έδωσαν σημαντικές μάχες μέσα στα ταπί και κέρδισαν μετάλλια και εντυπώσεις.

Αξιοσημείωτος ήταν ο ενθουσιασμός στην ομάδα της Σπάρτης που μετά από αρκετά χρόνια κατέβασε μια συμπαγή ολοκληρωμένη ομάδα που πρωταγωνίστησε τόσο εντός όσο και εκτός αγώνων και έκλεψε τις εντυπώσεις ανάμεσα σε μεγάλους και ιστορικούς συλλόγους.

Ο Παλαιστικός Σπάρτης δέχτηκε πολλά συγχαρητήρια από τους ανθρώπους της Ομοσπονδίας Πάλης αλλά και από μεγάλους προπονητές του αθλήματος που είδαν από κοντά την προσπάθεια των αθλητών και αθλητριών της Σπάρτης ενώ ενθουσιάστηκαν για το αγωνιστικό και ηθικό επίπεδο.

Το τετραμελές  προπονητικό τιμ και τα μέλη του Συλλόγου συγχαίρουν τους Αθλητές που έκαναν με τις επιδόσεις τους περήφανη σύσσωμη την Σπάρτη και την Λακωνία αφήνοντας υποσχέσεις για το μέλλον.

Η Αγωνιστική Ομάδα που επιλέχτηκε για τους αγώνες αναλυτικά ήταν:

Αγόρια:
Λάμπρος Γκιγνουρης
Μάριος Γομμάτος,
Μίμης Γομμάτος,
Μάριος Λάμπρου,
Εκτορας Ουρίτου,
Άρης Ουρίτου
Θεμης Σκρεπέτης,
Ερης Χαβαλια,
Χαρης Χρυσικάκης,

Κορίτσια:
Αναστασία Αναγνωσταρά
Βασια Κουκούτση
Ευγενία Λάμπρου
Δήμητρα Μπαρέλου
Κατερίνα Φιλιπποπούλου


Παλαιστικός Σπάρτης

Δείτεπερισσότερα