Κυρίαρχες στη Ζάκυνθο οι γυναίκες του Σπαρτιατικού!

07/03/2017

  • Εκτύπωση
  • Σμίκρυνση
  • Επαναφορά
  • Μεγέθυνση
Μεγέθυνση εικόνας
Πρώτη αγωνιστική των μπαράζ και σημαντική νίκη της γυναικείας ομάδας βόλεϊ του Σπαρτιατικού Γ.Σ. στο δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Ζακυνθινό, στο κλειστό της Παναγούλας στην Ζάκυνθο.

Οι αθλήτριες του Σπαρτιατικού ήξεραν ότι θα είχαν δύσκολο έργο στο παιχνίδι αυτό καθώς είχαν να αντιμετωπίσουν εκτός από την εμπειρία των αθλητριών του ΖΑΟ και το κουραστικό ταξίδι, νωρίς από το πρωί της Κυριακής.

Η ομάδα ταξίδεψε με 13 αθλήτριες, καθώς ο πρόεδρος του τμήματος κατέβαλε τα μέγιστα ώστε να ταξιδέψουν όλες οι αθλήτριες στην Ζάκυνθο.

Στον αγώνα οι αθλήτριες του ΣΓΣ δεν άφησαν κανένα περιθώριο στην ομάδα του Ζακυνθινού, προηγήθηκαν από νωρίς στο παιχνίδι, αντέδρασαν σωστά σε όποια πίεση δέχτηκαν και επιβάλλοντας τον ρυθμό τους έφτασαν στην νίκη με 0-3.

Μελανό σημείο του αγώνα ο τραυματισμός στο 1ο σετ της Τζέμα στο γόνατο που αποχώρησε για το υπόλοιπο του παιχνιδιού.

Την αποστολή στην Ζάκυνθο συνόδεψε ο πρόεδρος του συλλόγου κ. Παυλάκος, ο έφορος του τμήματος κ. Τρουγκάκος, ο έφορος του μπάσκετ κ. Πατσιλίβας καθώς και ο Σταυρόπουλος Κώστας από το ανδρικό τμήμα, η συμβολή του οποίου καθώς και του προέδρου την ώρα του τραυματισμού, βοήθησε να κρατήσει η ομάδα τη συνοχή της.

Την επόμενη αγωνιστική των μπαράζ ο Ζακυνθινός θα αντιμετωπίσει την Ομόνοια Ναυπάκτου στην Ναύπακτο και την επόμενη Κυριακή ο Σπαρτιατικός θα υποδεχτεί την Ναύπακτο σε έναν αγώνα τελικό που θα χρειαστεί την υποστήριξη του κόσμου.

Σπαρτιατικος: (Κωνσταντόπουλος) Λάμπρου, Αποστολοπούλου, Καπετάνιου, Μηλιάκου, Αθανασοπούλου, Κουρτσούνη, Τρουγκάκου, Θεοφιλάκου, Τζεμαλάι, Μαμμή, Παπάζογλου, Τσεμπελή, Συνοδινού.


Σπαρτιατικός Γυμναστικός Σύλλογος

Δείτεπερισσότερα