Εκπαιδευτικός Οργανισμός ΑΚΜΩΝ: Αν είσαι κάτοχος voucher ανέργων 29-64 ετών έλα μαζί μας!

03/03/2017

  • Εκτύπωση
  • Σμίκρυνση
  • Επαναφορά
  • Μεγέθυνση
Μεγέθυνση εικόνας
Αν είσαι κάτοχος voucher ανέργων 29-64 ετών έλα μαζί μας!

Για το επάγγελμα που επιθυμείς
Για την θέση εργασίας που σου ταιριάζει

Η επιλογή εκπαιδευτικού φορέα είναι κρίσιμη για την επανένταξη σου στην αγορά εργασίας. Αξιοποίησε το πρόγραμμα σαν εισιτήριο για την αγορά εργασίας, και όχι σαν ένα ακόμα πρόγραμμα με ημερομηνία λήξης.

Ο Εκπαιδευτικός Οργανισμός ΑΚΜΩΝ:
• θα σε βοηθήσει να επιλέξεις το κατάλληλο πρόγραμμα στην ειδικότητα που επιθυμείς
• θα σου προτείνει την θέση πρακτικής άσκησης που ανταποκρίνεται στις επιθυμίες και στα προσόντα σου, ώστε να μεγιστοποιήσεις την δυνατότητα απασχόλησης

Ο Εκπαιδευτικός Οργανισμός ΑΚΜΩΝ έχει συνεργασία με πάνω από 75 επιχειρήσεις της περιοχής και διαθέτει πάνω από 150 θέσεις πρακτικής άσκησης σε αυτές και θα σε καθοδηγήσει να αξιοποιήσεις το εκπαιδευτικό και επαγγελματικό σου προφίλ, τις εμπειρίες, τις δεξιότητες, τα προσόντα και τα ενδιαφέροντά σου.

Διαθέτει έμπειρους συμβούλους που θα σε υποστηρίξουν στη διάρκεια αλλά και μετά το τέλος του προγράμματος στην προσπάθειά σου να ενταχθείς στην αγορά εργασίας.

Αξιοποίησε την ευκαιρία του voucher. Ο ΑΚΜΩΝ διαθέτει την τεχνογνωσία, την εμπειρία και το δυναμικό, και λειτουργεί πάντα με  ευαισθησία, αξιοπιστία, ποιότητα και μεράκι στη δουλειά του.

Επικοινωνήστε μαζί μας:

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΑΚΜΩΝ ΑΕ
ΤΡΙΑΚΟΣΙΩΝ 105, 27310-82100,
e-mail: sparti@akmon.edu.gr, site: www.akmon.edu.gr

Δείτεπερισσότερα