Βολές Ολυμπιακού Γυθείου κατά του Προέδρου του Αστέρα Βλαχιώτη Δημήτρη Μανιατάκου

23/02/2017

  • Εκτύπωση
  • Σμίκρυνση
  • Επαναφορά
  • Μεγέθυνση
Μεγέθυνση εικόνας
Ο Ολυμπιακός Γυθείου αντέδρασε με ανακοίνωση του, σχετικά με τα όσα ειπώθηκαν από τον Πρόεδρο του Αστέρα Βλαχιώτη Δημήτρη Μανιατάκο στην αθλητική μας εκπομπή της «Τελικό Σφύριγμα», σχετικά με τους αγώνες  play off.


Συγκεκριμένα η ανακοίνωση αναφέρει:


Με προβληματισμό και απορία ακούσαμε τη συνέντευξη του Προέδρου του Αστέρα Βλαχιώτη κ. Μανιατάκου Δημήτρη, ο οποίος υποστηρίζει πως κακώς γίνονται αγώνες play off και θα έπρεπε η ομάδα του να ανακηρυχθεί πρωταθλήτρια.

Αλήθεια, δεν γνώριζε τι ισχύει για το πρωτάθλημα πριν από την έναρξή του;

Τώρα θυμήθηκε να το πει που η ομάδα του προηγείται;

Για να δημιουργεί εντυπώσεις;

Γιατί δεν το έλεγε όταν η διαφορά μας ήταν μεγαλύτερη των 6 βαθμών;

Επίσης εντυπωσιακή ήταν η παρότρυνσή του προς τους φιλάθλους της ομάδας του, στους επόμενους αγώνες να είναι «εκρηκτικοί».

Με λίγα λόγια να κάνουν ότι χρειάζεται για να δημιουργούν τεταμένο κλίμα και ενδεχομένως επεισόδια κάτι καθόλου ασυνήθιστο.

Επειδή η πάγια τακτική του σωματείου μας είναι οι ποδοσφαιρικοί αγώνες να κρίνονται μέσα στις -4- γραμμές του γηπέδου και να κάνουμε ό,τι είναι δυνατό για να μην εξάπτουμε τα πάθη των φιλάθλων, παρακαλούμε άμεσα ο κύριος Μανιατάκος να ανακαλέσει αυτή του την παρότρυνση - οδηγία και να βοηθήσει και αυτός στο ώριμο κλίμα που είχαν μέχρι σήμερα οι αγώνες.


Ολυμπιακός Γυθείου

Δείτεπερισσότερα