Πενήντα παιδιά από τον Δήμο Ευρώτα ξεναγήθηκαν στο ΣΕΦ

21/02/2017

  • Εκτύπωση
  • Σμίκρυνση
  • Επαναφορά
  • Μεγέθυνση
Μεγέθυνση εικόνας
Το 31ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 9 Φεβρουαρίου 2017 στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, με τη συμμετοχή κορυφαίων Ελλήνων αθλητών, που έδωσαν την ευκαιρία σε 400 παιδιά συλλόγων - ακαδημιών και μάλιστα τα πενήντα εξ αυτών από το Δήμο Ευρώτα, να παρακολουθήσουν από κοντά την προσπάθειά τους.
 
Ειδικότερα, αποστολή του Δήμου Ευρώτα, αποτελούμενη από τον πρόεδρο του Ν.Π.Δ.Δ. «ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ ΒΡΕΤΤΑΚΟΣ» κ. Παναγιώτη Λυμπέρη, τη δημοτική σύμβουλο κα Νίκη Χρήστου Μιχαλούτσου και τον ΓΑΣ Σκάλας (μέλη του Δ.Σ. και πενήντα παιδιά) βρέθηκε στο ΣΕΦ (Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας), όπου εκτός από την παρακολούθηση των αγώνων, είχε και τη δυνατότητα ξενάγησης στις αθλητικές εγκαταστάσεις, από τα μέλη του ΣΕΓΑΣ.


Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι έγινε ειδική αναφορά στο γεγονός ανακήρυξης του Δήμου Ευρώτα, ως ευρωπαϊκής αθλητικής πρωτεύουσας για το 2017, ενώ υπογραμμίστηκε η ένθερμη υποστήριξη του εν λόγω εγχειρήματος από την πλευρά του ΣΕΓΑΣ.

Υπενθυμίζεται ότι ο Δήμος Ευρώτα θα συγκεντρώσει φέτος τους προβολείς πάνω του, καθώς πρόκειται να φιλοξενήσει μια σειρά εντυπωσιακών αθλητικών δραστηριοτήτων με στόχο την ανάπτυξη της περιοχής και την προβολή της στην Ευρώπη. Στο πλαίσιο αυτό, άλλωστε, διεξήχθη και η εκδρομή στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, προκειμένου τα  παιδιά και οι συνοδοί τους να παρακολουθήσουν τη διοργάνωση.ΔΗΜΟΣ ΕΥΡΩΤΑ
ΝΠΔΔ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ «ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ ΒΡΕΤΤΑΚΟΣ»

Δείτεπερισσότερα