Νομίζετε πως κοιμάστε μόνοι στο κρεβάτι και στον καναπέ σας;

11/01/2017

  • Εκτύπωση
  • Σμίκρυνση
  • Επαναφορά
  • Μεγέθυνση
Μεγέθυνση εικόνας
Πολλοί δεν γνωρίζουμε ότι στα στρώματα που κοιμόμαστε και στους καναπέδες που χαλαρώνουμε δεν είμαστε μόνοι, αλλά έχουμε παρέα και μάλιστα πολυπληθή.

Ποια είναι η παρέα μας;

Τα ακάρεα φυσικά, που φωλιάζουν κατά εκατομμύρια στα στρώματα και στους καναπέδες και τρέφονται από το δέρμα και τα νεκρά κύτταρά μας, που στην συνέχεια αφοδεύουν στον ίδιο χώρο που χαλαρώνουμε και εμείς.

Το αποτέλεσμα είναι ότι όλα αυτά τα εισπνέουμε σε καθημερινή βάση, με άσχημες συνέπειες για τον οργανισμό μας που καταλήγουν ως συνήθως σε χρόνιο άσθμα, δερματικές παθήσεις (εξανθήματα κλπ) πονοκεφάλους ακόμα και διάρροια.

Για να απαλλαγούμε λοιπόν από τα ακάρεα πρέπει να απολυμάνουμε και να καθαρίσουμε τα στρώματα και τους καναπέδες με ειδικό τρόπο.

Αυτό είναι δουλειά για την Petroclear, η οποία μας δίνει άμεσα τη λύση με την τεχνογνωσία και την εμπειρία 20 χρόνων.

Η Petroclear που ιδρύθηκε το 1999 και έχει όλες τις απαραίτητες άδειες και τις προϋποθέσεις  του H.A.C.C.P., αναλαμβάνει με αποτελεσματικό τρόπο την καταπολέμηση γενικά των παρασίτων και σας απαλλάσσει από τα ακάρεα.

Επίσης, το προσωπικό της εταιρείας Petroclear πριν προβεί σε οποιαδήποτε ενέργεια σας ενημερώνει πλήρως. Για παράδειγμα αν θέλετε να απολυμάνετε ένα στρώμα θα σας πληροφορήσουν πως γίνεται:

1) Ψεκασμός στρώματος με απολυμαντικό υγρό (τύπου detol)
2) Τρίψιμο με βούρτσα και στις δύο πλευρές του στρώματος
3) Απορρόφηση ακάρεων, μικροβίων και υγρασίας με επαγγελματική ηλεκτρική σκούπα.

Η αίσθηση καθαριότητας είναι άμεσα αντιληπτή.

Ιδανικός καθαρισμός στρωμάτων κάθε 6 μήνες.

Τέλος, οι τιμές είναι πολύ προσιτές και μπορείτε να κλείσετε ένα ραντεβού όπου και αν βρίσκεστε στη Λακωνία στα τηλέφωνα 2731089835 και 6944683698.

Δείτε περισσότερα εδώ

Δείτεπερισσότερα