Αγοράστε μισοτιμής γιλέκα μάχης και στολές αστυνομίας από το Survival Club!

10/01/2017

  • Εκτύπωση
  • Σμίκρυνση
  • Επαναφορά
  • Μεγέθυνση
Μεγέθυνση εικόνας
Το αστυνομικό σώμα είναι απαραίτητο εν ώρα υπηρεσίας να συμμορφώνεται με συγκεκριμένους κανόνες αμφίεσης. Τα επιχειρησιακά είδη που θα βρείτε online στο Survival καλύπτουν όλες σας τις απαιτήσεις και εξασφαλίζουν ότι θα είστε άνετοι και προστατευμένοι. Τα παρακάτω ρούχα μπορούν να τα επιλέξουν όλοι οι ένστολοι για προτεινόμενη χρήση είτε στην υπηρεσία, είτε σε εκδρομή!

Βασικός εξοπλισμός για επιχειρησιακούς σκοπούς: 2+1 είδη

1. Γιλέκο μάχης με βαμβάκι Rip-Stop

http://www.survival.gr/image/cache/data/product/2830_-200x200.jpg

Πρόκειται για ένα πρακτικό γιλέκο, με επεξεργασία TEFLON που είναι σχεδιασμένο με τέτοιο τρόπο, ώστε να μπορεί να μεταφέρει τον βασικό εξοπλισμό σας με ασφάλεια και υψηλή διακριτικότητα όπου απαιτείται. Το κολάρο του ΜΑΟ είναι σχεδιασμένο για να σας προστατεύει καλύτερα, ενώ οι τσέπες του έχουν την κατάλληλη επένδυση για την αποθήκευση των αντικειμένων σας. Αποκτήστε τα καλύτερα γιλέκα μάχης αστυνομίας για τον σωστό και ψαγμένο επαγγελματία!

2. ΠΑΝΤΕΛΟΝΙ TRU με κρυφές τσέπες και θήκες

http://www.survival.gr/image/cache/data/product/1213_-200x200.jpg

Ένα από τα καλύτερα παντελόνια που προστατεύουν από το κρύο, με 50% βαμβακερό υλικό και κορυφαία σχεδίαση. Κατάλληλο για στολές αστυνομίας, αφού βρίσκεται στην ιδανική απόχρωση. Σε 1-2 εργάσιμες θα είναι στον χώρο σας.

3. Θήκη γκλομπ ρυθμιζόμενη

http://www.survival.gr/image/cache/data/new/new2/21644_vega_8vp60_-200x200.jpg

Θήκη γκλομπ με ρυθμιζόμενες βίδες για περισσότερη ευκολία και άνεση. Αποτελείται από πολυμερικό υλικό που και έχει κλιπάκι συγκράτησης για ασφάλεια και αποφυγή κάθε κινδύνου.

Στο online κατάστημα Survival Club, θα βρείτε στολές αστυνομίας (επιχειρησιακό ρουχισμό) σε πολλά διαθέσιμα νούμερα, προνομιακές τιμές και μοναδικές εκπτώσεις συγκεκριμένες μέρες, σε επιλεγμένους κωδικούς.

Μην χάσετε τη μεγάλη ποικιλία σε αστυνομικά και στρατιωτικά ρούχα, σε ειδικό επιχειρησιακό εξοπλισμό, σε όπλα-μαχαίρια σουγιάδες, σε εξειδικευμένα είδη επιβίωσης, σε άρβυλα στρατού και σε πολλά άλλα προϊόντα που εξοπλίζουν κάθε επαγγελματία, κυνηγό και πεζοπόρο που δραστηριοποιείται κοντά στην φύση.

Δείτεπερισσότερα