Βρεφικά καθίσματα αυτοκινήτου που πρέπει να δείτε! Super τιμές!

09/01/2017

  • Εκτύπωση
  • Σμίκρυνση
  • Επαναφορά
  • Μεγέθυνση
Μεγέθυνση εικόνας
Σε όλες τις βόλτες που πρόκειται να κάνετε με τον μπέμπη και την μπέμπα είναι πολύ σημαντικό να έχετε προνοήσει, ώστε το καθισματάκι αυτοκινήτου να είναι αυτό ακριβώς που ψάχνετε, εξασφαλίζοντας κορυφαία ασφάλεια και άνεση στο μωρό.

Με κριτήριο το βάρος του παιδιού ξεκινάει η αναζήτησή σας

Τα παιδικά καθίσματα αυτοκινήτου πάντα πρέπει να συμβαδίζουν με την ακριβή ηλικία του παιδιού σας. Αυτό εξασφαλίζει ότι ο σχεδιασμός είναι κατάλληλος για το συγκεκριμένο ηλικιακό γκρουπ και έχει εγκριθεί από την ευρωπαϊκή νομοθεσία με βάση αυτή την παράμετρο.

Βέβαια υπάρχουν συγκεκριμένα καθίσματα αυτοκινήτου, τα οποία μπορούν να καλύψουν τις ανάγκες παιδιών για αρκετό χρόνο, εξασφαλίζοντας στην ουσία ότι για μεγάλο χρονικό διάστημα το παιδί μπορεί να κάθεται με ασφάλεια.

Στραμμένα προς τα πίσω στην αρχή

Μέχρι την ηλικία των δύο ετών το παιδί πρέπει να είναι στραμμένο προς τα πίσω, ενώ κάθεται στο κάθισμα. Σύμφωνα με παιδιατρικές έρευνες ο αυχένας του παιδιού δεν έχει διαμορφωθεί πλήρως, γι’ αυτό σε περίπτωση σύγκρουσης πρέπει να είναι προστατευμένος. Όταν ξεπεράσει το επιτρεπόμενο βάρος, τότε μπορεί να χρησιμοποιήσει κανονικά τα μπροστινά καθισματάκια.

Δείτε 3 οικονομικά και επώνυμα καθίσματα αυτοκινήτου:

Με πετσετέ κάλυμμα

http://www.dimasbebe.gr/image/cache/catalog/products/4388/images/original/R20000001043%20-%20SUMMER%20COVER%20EVOLVA%20123%20PLUS%20(2)-500x500-360x360.jpg


Εργονομικό καθισματάκι από την Britax, με ειδικό κάλυμμα που θα κρατάει το παιδί σας δροσερό το καλοκαίρι και ζεστό τον χειμώνα. Σταθερό, οικονομικό, ασφαλές, με ευκολία τοποθέτησης και αποσυναρμολόγησης. Αν το παραλάβετε από το κατάστημα Δήμας bebe, οι ειδικοί σας το συναρμολογούν.

Peg- Perego 9 έως 18 kg

http://www.dimasbebe.gr/image/cache/catalog/products/3272/images/original/Peg-Perego-Car-seat-Viaggio1-Duo-Fix-K-Collection-2014-Fleur.10020a-360x360.jpg


Αποκτήστε ένα από τα πιο εργονομικά καθίσματα αυτοκινήτου της Peg- Perego, με ζώνες ασφαλείας, δυνατότητα τοποθέτησης με δύο τρόπους και ρυθμιζόμενο σύστημα πλευρικής προστασίας, ανάλογα με την ηλικία του μωρού. Η ταπετσαρία του είναι αφαιρούμενη και μπορεί να πλυθεί. Επίσης η κατασκευή του από το υλικό Expanded Polystyrene ευθύνεται για την απορρόφηση των κραδασμών.

Inglesina έως 4 χρονών

 http://www.dimasbebe.gr/image/cache/catalog/products/5745/images/original/Seg-Auto-Prime-Miglia-I.Fix-Inkiostro-360x360.jpg


Τα πρωτοποριακά στάνταρ ασφαλείας είναι γνωστά για την Inglesina, μία από τις κορυφαίες μάρκες παιδικών καθισμάτων. Το κάθισμα Amerigo είναι ένα από τις πιο έξυπνες και ποιοτικές επιλογές σας.

Επισκεφθείτε σήμερα το ηλεκτρονικό κατάστημα dimasbebe.gr και βρείτε όλα όσα χρειάζεστε για το μικρό σας αγγελούδι!

Δείτεπερισσότερα