Χειροποίητα κοσμήματα Aleema - Η νέα τάση για όλες τις γυναίκες

08/12/2016

  • Εκτύπωση
  • Σμίκρυνση
  • Επαναφορά
  • Μεγέθυνση
Μεγέθυνση εικόνας
Κομμάτια που βασίζονται στην λεπτομέρεια και έχουν έρθει στο φως ύστερα από μοναδικές εμπνεύσεις που εξισορροπούν ανάμεσα στο παλιό και το σύγχρονο. Η Χριστίνα Τυφούδη είναι η σχεδιάστρια των χειροποίητων κοσμημάτων Aleema, τα οποία διαχωρίζονται σε πολλές συλλογές και απευθύνονται σε κάθε σύγχρονη γυναίκα που προσέχει τον εαυτό της και την εμφάνισή της.

Φοριούνται κάθε ώρα της ημέρας σε κάθε περίσταση

http://www.aleema.gr/image/cache/data/TOIXOS/VRAXIOLIA/B023-230x230.jpg


Ένα ιδιαίτερο κόσμημα μπορεί να αυξήσει το γόητρό σας, να καλύψει όλες σας τις απαιτήσεις και να σας κάνει να ξεχωρίζετε ακόμα και αν συνοδεύει ένα πολύ απλό outfit. Οι συλλογές που θα βρείτε στο online κατάστημα Aleema, αντλούν ιδέες από διαφορετικά πρότυπα και βασίζονται σε υψηλής ποιότητας υλικά που αντέχουν σε κάθε κακουχία του χρόνου, βγάζοντας προς τα έξω έναν διαχρονικό χαρακτήρα όποιο και αν είναι το outfit που συνδυάζονται.

Συλλογές Aleema

http://www.aleema.gr/image/cache/data/TOIXOS/KOLIE/147-230x230.jpg


Ανάμεσα στις συλλογές πρωταγωνιστούν η Indian Spirit με κοσμήματα που έχουν σαν ορόσημο μικροσκοπικά φτερά πολλών χρωμάτων, η Fairy Tale με τις trend κορώνες και άλλα πολυαγαπημένα σύμβολα και πολλές, η Wild Thing που αποκαλύπτει σκούρα χρώματα με αξιοπαρατήρητα υλικά για ένα πιο rock στυλ και πολλές άλλες που θα σας ενθουσιάσουν.

Επιρροές...

http://www.aleema.gr/image/cache/data/NEW%20TOIXOS/S009-230x230.jpg


Ο επανακαθορισμός ethnic μοτίβων και οι λεπτομέρειες που υιοθετούνται από διάφορες τάσεις της μόδας απεικονίζονται στο χειροποίητο κόσμημα Aleema. Ο επιχρυσωμένος μπρούτζος, το ασήμι, το χρυσό, οι ημιπολύτιμοι λίθοι όπως ο υπέροχος νεφρίτης είναι η βάση για την δημιουργία κοσμημάτων όπως κολιέ, βραχιόλι, σκουλαρίκια, δαχτυλίδια.

Δεν έχετε παρά να βρείτε την συλλογή μέσα στο e-shop, να τα δείτε προσεκτικά, να σκεφτείτε με ποια από τα ρούχα σας θα ταίριαζαν και να τα δοκιμάσετε, εντυπωσιάζοντας με το στυλ σας όπου και αν είστε, ότι κι αν κάνετε.

Μην ξεχνάτε ότι το κάθε ένα σχεδιάστηκε λαμβάνοντας υπόψιν διαφορετικές τάσεις και μακρινούς πολιτισμούς που επηρέασαν την σχεδιάστρια.

Βρείτε στο aleema.gr χειροποίητα γυναικεία κοσμήματα που ξεχωρίζουν!

Δείτεπερισσότερα