Δωρεά Η/Υ από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών στο 1ο Γυμνάσιο Σπάρτης

24/11/2016

  • Εκτύπωση
  • Σμίκρυνση
  • Επαναφορά
  • Μεγέθυνση
Μεγέθυνση εικόνας
Την Τρίτη, 22 Νοεμβρίου 2016, ο Διευθυντής του 1ου Γυμνασίου Σπάρτης κ. Σταύρος Περγαντής και η εκπαιδευτικός του σχολείου κ. Αντωνία Χίου είχαν τη χαρά να μεταβούν στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών (ΟΠΑ) όπου συναντήθηκαν  με τον Πρύτανη, κ. Εμμανουήλ Γιακουμάκη για να τον ευχαριστήσουν προσωπικά για τη δωρεά 5 υπολογιστικών συστημάτων (Η/Υ) στο σχολείο και να παραλάβουν το υλικό.

Η δωρεά αυτή εντάσσεται στο εκτεταμένο πρόγραμμα κοινωνικής ευθύνης και περιβαλλοντικής παρέμβασης, που εξελίσσεται στο ΟΠΑ από τον Οκτώβριο του 2013. Μέχρι το τέλος του 2015 το Πανεπιστήμιο αυτό είχε ήδη δωρίσει περισσότερα από 130 συστήματα Η/Υ σε σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.

Το 1ο Γυμνάσιο Σπάρτης, που από τον Φεβρουάριο του 2016 είχε εκδηλώσει ενδιαφέρον με επιστολή του Διευθυντή κ. Περγαντή στον Πρύτανη κ. Γιακουμάκη για υπολογιστικά συστήματα που αποσύρονται από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο, ευχαρίστησε θερμά  τη Διοίκηση του ΟΠΑ για την ανταπόκρισή της στο αίτημα αυτό με τη σημαντική αυτή προσφορά της στο Σχολείο μας, τονίζοντας ότι είναι πολύ σημαντικό ένα Πανεπιστημιακό Ίδρυμα να στέκεται αρωγός στις ανάγκες ενός περιφερειακού σχολείου.

Από την πλευρά του ο Πρύτανης του ΟΠΑ κ. Γιακουμάκης δήλωσε την πρόθεσή του να στηρίξει και στο μέλλον το σχολείο μας στο παιδαγωγικό και διδακτικό του έργο και να συμβάλει στη συνδιοργάνωση του ΟΠΑ με το 1ο Γυμνάσιο Σπάρτης εκδήλωσης εκπαιδευτικού περιεχομένου.

Τέλος, ο Αναπληρωτής Πρύτανη Ακαδημαϊκών Υποθέσεων και Προσωπικού, κ. Μπουραντώνης επιβεβαίωσε τις καλές προθέσεις του Πρύτανη για συνέχιση της βοήθειας και συμπαράστασης εκ μέρους του ΟΠΑ στο σχολείο μας.

Τους ευχαριστούμε θερμά.


1ο Γυμνάσιο Σπάρτης

Δείτεπερισσότερα