Μικροί επισκέπτες στην Αστυνομία Σπάρτης!

21/10/2016

  • Εκτύπωση
  • Σμίκρυνση
  • Επαναφορά
  • Μεγέθυνση
Μεγέθυνση εικόνας
Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για την «Ημέρα της Ελληνικής Αστυνομίας» πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 19 Οκτωβρίου στη Σπάρτη, παραμονή της εορτής του προστάτη της ΕΛ.ΑΣ. Αγίου Αρτεμίου, ενημέρωση σε μαθητές δημοτικών σχολείων.

Συγκεκριμένα με πρωτοβουλία της Διεύθυνσης Αστυνομίας Λακωνίας και του Ταξιάρχου Γεωργίου Μαρουδά, τα παιδιά ξεναγήθηκαν στο κέντρο Άμεσης Δράσης και ενημερώθηκαν σχετικά με θέματα οδικής ασφάλειας.

Η ξενάγηση διήρκησε 45΄για κάθε σχολείο και οι αστυνομικοί πέρα από τη σχετική ενημέρωση, απάντησαν και σε πληθώρα ερωτημάτων που τέθηκαν από τους μικρούς επισκέπτες.

Στην ξενάγηση συμμετείχε ο Διοικητής της Τροχαίας Σπάρτης Αναστάσιος Καραμπάτος, ο Υπαστυνόμος Τροχαίας Σπάρτης Γιώργος Βαρυμποπιώτης, ο Αρχιφύλακας Γιώργος Πετροπαυλής, η Αστυφύλακας Ελευθερία Κωτσή και η τετραμελής ομάδα ΔΙΑΣ.

Στο παρακάτω βίντεο που ακολουθεί, υπάρχουν ενδιαφέρουσες πληροφορίες για όλους, όπως πότε ήρθε το πρώτο αυτοκίνητο στην Ελλάδα, με πόσα χιλιόμετρα έτρεχε, πότε έγινε το πρώτο τροχαίο, γιατί έκλεισαν στη φυλακή τον εφευρέτη του αυτοκινήτου και πολλά άλλα...
.

Δείτεπερισσότερα