Στο Νοσοκομείο Σπάρτης ο Υπ. Υγείας - Επείγοντα και ΜΕΘ σε άμεση προτεραιότητα

20/10/2016

  • Εκτύπωση
  • Σμίκρυνση
  • Επαναφορά
  • Μεγέθυνση
Μεγέθυνση εικόνας
Το Νοσοκομείο Σπάρτης επισκέφτηκε σήμερα Πέμπτη 20 Οκτωβρίου, ο Υπουργός Υγείας Ανδρέας Ξανθός, με αφορμή την παρουσία του στο 2ο Παγκόσμιο Συνέδριο Γενετικής, Γηριατρικής και Νευροεκφυλιστικών  ασθενειών, που πραγματοποιείται στη λακωνική πρωτεύουσα.

Ο υπουργός συνοδευόμενος από το βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ Λακωνίας Σταύρο Αραχωβίτη, ξεναγήθηκε με τη βοήθεια της διοικήτριας Εύης Παπαγεωργίου, στους χώρους του νοσηλευτικού ιδρύματος και στη συνέχεια συμμετείχε σε ανοικτή συζήτηση με τους εργαζόμενους.

Ειδικότερα, σε αίθουσα του Τμήματος Νοσηλευτικής της Σχολής Ανθρώπινης Κίνησης και Ποιότητας Ζωής του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, το επιστημονικό και νοσηλευτικό προσωπικό του νοσοκομείου και των κέντρων υγείας του νομού, μίλησε για τα καθημερινά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι λειτουργοί υγείας, στην προσπάθεια εκτέλεσης των καθηκόντων τους.

Μετά την τοποθέτηση και τις απαντήσεις στους εργαζόμενους, ο υπουργός μίλησε στους εκπροσώπους των ΜΜΕ, τονίζοντας ότι από την πλευρά του Υπουργείου η προσπάθεια επίλυσης σημαντικών ζητημάτων, είναι διαρκής, προκειμένου ο κόσμος που περιθάλπεται στο νοσηλευτικό ίδρυμα, να έχει μια αξιοπρεπή φροντίδα.

Ο κ. Ξανθός στάθηκε ιδιαίτερα στην ανάγκη βελτίωσης του τμήματος επειγόντων περιστατικών, και στην έλλειψη μονάδας εντατικής θεραπείας, θέτοντας τα θέματα αυτά, σε άμεση προτεραιότητα.

Όσον αφορά στη διοίκηση του νοσοκομείου ο υπουργός σημείωσε πως γίνεται καλή δουλειά και δίνεται ιδιαίτερη προσοχή, εκεί που πρέπει.

Δείτεπερισσότερα