Βουλευτής και πρώην Δήμαρχος της Λακωνίας αρπάχτηκαν στο πανηγύρι του Μυστρά

28/08/2016

  • Εκτύπωση
  • Σμίκρυνση
  • Επαναφορά
  • Μεγέθυνση
Μεγέθυνση εικόνας
Φέτος κάτι δεν πάει καλά στο πανηγύρι του Μυστρά και έχουμε όλο περίεργα γεγονότα. Από τη μια ο αέρας τα πήρε και τα σήκωσε, και από την άλλη διαπληκτισμοί κορυφής!!!

Ήταν λίγο μετά τις 9 το βράδυ της Κυριακής 28 Αυγούστου, όταν μετά την λειτουργία στην εκκλησία του Αγίου Ιωάννη του Προδρόμου στο Μυστρά, υπήρξε έντονος διαπληκτισμός μεταξύ ενός εν ενεργεία βουλευτή, και ενός πρώην Δημάρχου.

Σύμφωνα με πληροφορίες μας, ο βουλευτής για άγνωστο λόγο άρχισε να βρίζει έντονα τον πρώην Δήμαρχο, με φράσεις που δεν λέγονται. Ακολούθησαν σκηνές απείρου κάλλους όπως σπρωξιές κλπ. αλλά τελικά οι πιο ψύχραιμοι «φίλοι» σταμάτησαν το επεισόδιο, λίγο πριν αρχίσουν να «μαυρίζουν» τα μάτια!!!

Πάντως η δική μας γνώμη είναι ότι ο κ. Βουλευτής μας τον τελευταίο καιρό έχει «ξεφύγει» κάνοντας πράγματα που δεν αρμόζουν σε έναν βουλευτή. Ίσως το πρόγραμμά του είναι βεβαρημένο με πάρα πολλές υποχρεώσεις, ξέρετε εμφανίσεις σε γάμους, βαπτίσεις, κηδείες κλπ... οπότε η κόπωση μπορεί να τον οδηγεί σε ακραίες καταστάσεις.

Προτείνουμε, να περιορίσει κάποιες εμφανίσεις π.χ. τις κηδείες που είναι και στενάχωρες... και να βρει λίγο χρόνο να κάνει μερικά πράγματα «λιγότερο» ουσιώδη, π.χ. να ασχοληθεί λίγο με την πολιτική και τα κοινά!!!

Δείτεπερισσότερα