Στο μπάσκετ δεν «μετράνε» μόνο οι πόντοι και οι ασίστ!

09/02/2016

  • Εκτύπωση
  • Σμίκρυνση
  • Επαναφορά
  • Μεγέθυνση
Μεγέθυνση εικόνας
Στο μπάσκετ δεν «μετράνε» μόνο οι πόντοι και οι ασίστ!!! Στο μπάσκετ (και ιδιαίτερα στο ερασιτεχνικό κομμάτι του) «μετράνε» πολύ περισσότερο η αγάπη, η αφοσίωση, η διάρκεια, η διάθεση προσφοράς και μεταλαμπάδευσης των φίλαθλων αξιών στις επόμενες γενιές.

Την Κυριακή που μας πέρασε, όλοι όσοι βρεθήκαμε στο κλειστό γυμναστήριο της Τρίπολης γίναμε κοινωνοί μιας πραγματικής μύησης!!!

Στον αγώνα μεταξύ Πάνα Κανδήλας και Ολυμπιάδας Δαφνίου αγωνίστηκαν, από τη μεριά των γηπεδούχων ο Χρήστου Στ., ετών 9, κι από τη μεριά των φιλοξενούμενων ο Μηνακάκης Π., ετών 50.

41 χρόνια ολόκληρα χρόνια «χωρίζουν» τον μικρότερο από τον μεγαλύτερο ηλικιακά παίχτη της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ!!! Κι αν για το μικρό, κι εμφανώς αγχωμένο Στέφανο, το γεγονός της συνεύρεσης αυτής εκτιμηθεί καλύτερα με το πέρασμα των χρόνων, για το βετεράνο Παναγιώτη ήταν μια εμφανώς συγκινητική εμπειρία. Τι σημασία είχαν πλέον τα σκορ, οι στατιστικές κι η βαθμολογία!!! Την Κυριακή συναντήθηκαν δυο άνθρωποι που δικαιολογημένα θα μπορούσαν, λόγω ηλικίας, να μη δηλώνουν αθλητές. Συναντήθηκαν δυο «κόσμοι» που, λογικά, δεν έχουν κοινά σημεία αναφοράς.

Κι όμως... Ο Στέφανος κι ο Παναγιώτης έπαιξαν μαζί μπάσκετ και το χαρήκαν με την καρδιά τους. Κι αν αυτό δεν αποδεικνύει το μεγαλείο του αγαπημένου μας αθλήματος, τότε έχουμε χάσει κάθε αξία μας!!


Α.Σ. ΠΑΝΑΣ ΚΑΝΔΗΛΑΣ

Κάνε κλικ εδώ και βρες στη Λακωνία
Αγγειολόγο, Ακτινολόγο, Αλλεργιολόγο, Γαστρεντερολόγο - Ηπατολόγο, Γενικο Ιατρό, Γενικο Χειρουργό, Γυναικολόγο, Δερματολόγο - Αφροδισιολόγο, Ενδοκρινολόγο - Διαβητολόγο, Καρδιολόγο, Μικροβιολόγο - Βιοπαθολόγο, Νευρολόγο, Ορθοπαιδικό, Ουρολόγο, Οφθαλμίατρο, Παθολόγο, Παιδίατρο, Πνευμονολόγο, Ρευματολόγο, Χειρουργό Παίδων, Ψυχίατρο, Ωτορινολαρυγγολόγο και Διαγνωστικά κέντραΔείτεπερισσότερα