Αθηνά Οικονομάκου: Η υπέροχη ζωή μιας μοντέρνας σταχτοπούτας

11/01/2016

  • Εκτύπωση
  • Σμίκρυνση
  • Επαναφορά
  • Μεγέθυνση
Μεγέθυνση εικόνας
Από τη Ρώμη στο Παρίσι και από την Ελαφόνησο στο Πορτοφίνο, 787 φωτό δρόμος

Για τη νεαρή ηθοποιό με την μεσογειακή ομορφιά η ζωή μοιάζει με ένα μακρύ, ατελείωτο ταξίδι. Τα καρτποσταλικά καρέ από τις εξορμήσεις της στην Ελλάδα αλλά  και σε Ευρώπη και Αμερική μαζί με τον σύντροφό της Φίλιππο Μιχόπουλο δεν είναι απλώς χάρμα ιδέσθαι, είναι ό,τι καλύτερο συνέβη στο ελληνικό Instagram...


787φωτογραφίες και βίντεο, 232.435 ακόλουθοι, απειράριθμα likes και σχόλια, αμέτρητα αεροπορικά μίλια, δύο καλοκαίρια και πλειάδα δαντελωτών ακρογιαλιών της Ελλάδας προσυπογράφουν ότι η Αθηνά Οικονομάκου ζει μια, αν μη τι άλλο, χορταστική -για τους όπου γης ηδονοθήρες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης- ζωή. Μολονότι μέχρι και πριν από μερικούς μήνες οι αριθμοί δεν της επέτρεπαν να δρέψει δάφνες επιδραστικότητας, σήμερα είναι μια ενεργή, λαοπρόβλητη και -κυρίως- κοσμαγάπητη χρήστης του Instagram.

Τη διαπίστωση δεν επιβεβαιώνουν απλώς τα likes που έπεσαν ομαδόν στις πρόσφατες φωτογραφίες της από το ταξίδι της στη Νέα Υόρκη, όπου πέρασε τις ημέρες των Χριστουγέννων, αλλά κυρίως τα στατιστικά της χρονιάς που έφυγε.

Μέσα στο 2015 η πρωταγωνίστρια της σειράς «Το δαχτυλίδι της φωτιάς» και «Η χειρότερη εβδομάδα της ζωής μου» (αμφότερες προβάλλονται από το MEGA) πόσταρε 408 φωτογραφίες μέσω των οποίων απέσπασε συνολικά 3,9 εκατομμύρια likes. Μια πρόχειρη διαίρεση αποδίδει περί τα 9.500 likes ανά φωτογραφία, αριθμός κάθε άλλο παρά ευκαταφρόνητος για αυτόχθονα celebrity. Φαίνεται ότι ο θεός Eρως, εκτός από φτερά στη ζωή της πάλαι ποτέ αρχετυπικής κακιάς «Ξένιας», κατάφερε να απογειώσει και την απήχησή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Και ενώ το σοσιαλμιντιακό ποίμνιό της αυξάνει γεωμετρικά, η ίδια συνεχίζει με ακόμη μεγαλύτερη όρεξη και περισσότερη ζέση να μοιράζεται μαζί του με γενναιοδωρία και απλοχεριά μικρές στιγμές καθημερινού ευ ζην. Στην περίπτωση δε των φωτογραφιών τις οποίες ανεβάζει από τα ταξίδια της, το like αστράφτει και το share βροντά.


Διαβάστε περισσότερα εδώ: protothema.gr
Σε συνεργασία με την apela.gr


Δείτεπερισσότερα