Μια υπέροχη αποχαιρετιστήρια βραδιά για τους συνέδρους της Παλλακωνικής στη Μαγούλα

07/08/2015

  • Εκτύπωση
  • Σμίκρυνση
  • Επαναφορά
  • Μεγέθυνση
Μεγέθυνση εικόνας
Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Παρασκευής 31 Ιουλίου στην πλατεία Μαγούλας χοροεσπερίδα του Συλλόγου Αποδήμων και Επαναπατρισθέντων Λακώνων «Ο ΛΕΩΝΙΔΑΣ» με αφορμή τη διεξαγωγή του 67 Συνεδρίου της Παλλακωνικής Ομοσπονδίας ΗΠΑ - Καναδά στη Σπάρτη.

Στη σχετική πρόσκληση ανταποκρίθηκαν πάνω από 250 ομογενείς οι οποίοι πέρασαν μια αξέχαστη βραδιά στην πατρίδα με ζωντανή μουσική, καλό φαγητό και παρουσίαση παραδοσιακών χορών.

Τους παρευρισκόμενους καλωσόρισε ο Πρόεδρος του διοργανωτή Συλλόγου Θεόδωρος Σμυρνιός, ο οποίος εξέφρασε την άποψη ότι έγινε ένα καλό συνέδριο, ανανεώνοντας ταυτόχρονα το ραντεβού για το 2020, αφού όπως είναι γνωστό το ετήσιο συνέδριο της Παλλακωνικής φιλοξενείται κάθε 5 χρόνια στη Σπάρτη.

Στη συνέχεια το λόγο πήρε ο Πρόεδρος της Παλλακωνικής Δημήτριος Χίος, ενώ χαιρετισμό απήυθυναν επίσης ο Δήμαρχος Σπάρτης Βαγγέλης Βαλιώτης και η Αντιπεριφερειάρχης Λακωνίας Ντία Τζανετέα. Εξάλλου στους ανωτέρω απονεμήθηκαν τιμητικές πλακέτες από το Σύλλογο Αποδήμων & Επαναπατρισθέντων Λακώνων και την Παλλακωνική Ομοσπονδία, για τη συνδιοργάνωση του συνεδρίου με το Δήμο Σπάρτης και την Π.Ε. Λακωνίας.


Δείτε παρακάτω πλούσιο φωτογραφικό ρεπορτάζ καθώς και video από την εκδήλωση.

Δείτεπερισσότερα