Να ρε μάγκες τι θα κάνω την Κυριακή...

02/07/2015

  • Εκτύπωση
  • Σμίκρυνση
  • Επαναφορά
  • Μεγέθυνση
Μεγέθυνση εικόνας
Την Κυριακή πουρνό πουρνό θα βγάλω 60 ευρώπουλα από το ΑΤΜ, τόσα πρέπει να μου έχουν μείνει όλα κι όλα δηλαδή, θα πάρω την αμαξάρα μου 1.100 κυβικά που έχω να κάνω service 5 χρόνια και θα πάω να αράξω στην παραλία.

Θα κάνω το πρώτο μου μπανάκι, θα κάνω ηλιοθεραπεία, θα χαζέψω κανα μπικίνι να πηγαινοέρχεται πάνω κάτω στην αμμουδιά. Μετά θα πάω να φάω κανα ψαράκι δίπλα στο ταβερνάκι, με ουζάκι μόρτικο λέμε, και θα γίνω λιάρδα.

Το απογευματάκι θα πάρω το ΙΧ μου άμα τσουλάει ακόμα και θα γυρίσω στο σπίτι μου. Θα κάνω το μπανάκι μου να φύγουν τ αλάτια και μετά θα περπατήσω να πάω στο σχολειό, να θυμηθώ τα παλαιά.

Με καθαρή κεφάλα και ούτε μια στο παντελόνι, θα πάω μέσα στο παραβάν που μοιάζει με δοκιμαστήριο, θα πάρω το χαρτί και το στυλό και θα σκεφτώ εκείνο το μπικίνι που χα δει το μεσημέρι. Πω πω κορμάρα...

Ε, ότι ήθελα να κάνω σε εκείνο το μπικίνι, θα το τσεκάρω με πάθος στο χαρτί και θα το ντελιβερίσω στην κάλπη. Μετά θα πάω στην τουαλέτα να σκουπίσω τα χέρια μου από τα... μελάνια, ή να τα νίψω που λέει και ο αρχαίος.

Και τι άλλο να κάνω ρε μάγκες; Λένε ΝΑΙ πάμε στις γκρεμίλες, λένε ΟΧΙ πάμε στα ρέματα. Ας το διάλο, ας πάω ευχαριστημένος τουλάχιστον...


Φτιάξου και εσύ με το παρακάτω video...

Δείτεπερισσότερα